Răspunsuri

2014-03-06T17:06:21+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Dupa ce plecasem intr-o excursie ca am asteptato luni de zile in sfarsit ma-am vazut ajunsa acolo. pentru ca era seara nu putem sa admir sau sa vad ce frumos este peisajul asa cum miau spus prieteni. cand s-a facut dimineata cu aparatul in mana si gata pregatita am plecat sa surprind peisajul. cand am ajuns am fost uimita de peisajul montan de primavara ce imi incanta ochi . si totul in jur parca era viu  . pe aici pe acolo parca se vasusera si branduse. ma-m simtit foarte bine acolo si parca am vazut ceva chiar magic. si asa am descoperit o minunatie te peisaj ce credem ca nu exista.
95 3 95
nu e chiar o compunere mare dar sper sa te ajute
2014-03-06T17:13:36+02:00
Peste culmile inalte se vedeau brazii verzi ce abia asteptau sa respire in racoarea diminetii....roua cazuta peste brandusele,toporasii si ghioceii firavi,improspata atmosfera...Pe cerul de opal se vazu la un moment dat cativa nori pufosi ,alburii ce se adunasera timid....Floarea de colt isi deschidea suava petalele in racoarea diminetii...Nu mi vazusem asa ceva.....nuante de roz,verde si galben-portocaliu.combinate ,reieseau la iveala ...ma simteam intr-un tablou de primavara!

119 4 119