Răspunsuri

2014-03-06T16:54:37+02:00
Era o zi de vara.Soarele stralucea,iar pasarelele ciripeau.Era vremea ca Ana sa mearga in vizita la bunici,caci nu ii mai vazuse de mult timp.Ea se imbraca cu o bluza verde,o fusta gri si niste tenesi in picioare si pleca la magazin sa le cumpere un cadou.
-Buna ziua! Dumneavoastra aveti vreun cadou potrivit pentru bunicul meu?
-Da,desigur! Uite-l pe acela. Ti-l voi impacheta. Poftim!
-Multumesc. si lua pachetul de la dansa si fugi catre casa bunicilor.Acolo:
-Buna bunico! Ce mai faci dumneata?
-Foarte bine! Intra! Bunicul tau nu e acasa,dansul s-a dus pana la piata.
-Nu-i nimic. Il astept.
Ana ramasese la bunici in noaptea aceea.Le-a daruit cadoul ,iar apoi au mancat placinta si au stat la povesti pana seara. A doua zi Ana a fost foarte fericita.
32 3 32
  • Utilizator Brainly
2014-03-06T16:56:35+02:00
 Ție ți s-a întâmplat să-ți apară în vis o zână bună care era capturată de un monstru verde. Monstrul era de acord să îi dea drumul zânei doar dacă tu erai de acord să visezi urât trei zile la rând. Cândtu ai văzut cât de frumoasă și cât de bună era zâna te-ai decis să te sacrifici pentru ea.După ce ai făcut această faptă bună, zâna ți-a spus că vrea săte răsplătească pentru dărnicia cu care au oferit trei nopți cu vise frumoase, în schimbul a trei nopți pline de coșmar și a decis să împlinească trei dorințe pentru tine și pentru alți trei prieteni de-ai tăi.Ce dorințe ți-ai pus?Sunt doar pentru tine sau îi implică și pe alții?
17 3 17