Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-11T09:18:24+02:00
Pai ar incepe cam asa:
Traim intr-o lume in care tehnologia este la putere,asa ca telefonul mobil,face parte din viata noastra.Din pacate frecventa cu care il folosim il face sa fie daunator sanatatii noastre.Inca de la o varsta frageda,copii din ziua de azi primesc telefoane care de care mai performante si mai mari.Motivul?Cei mai multi ar spune ca vor sa fie in pas cu lucrurile noi,altii ar spune ca pentru jocuri iar altii ca nu au ce face cu timpul liber.Iata o serie de efecte negative ale telefonului mobil: 
1.Reduce interactiunea intre oameni
De pendenta de telefon duce la izolare.Oamenii nu mai pot interactiona intre ei asa ca logic urmatorul pas ar fi comunicarea in lumea virtuala.
2.Amorteala si lenea
Nimanui nu ii plac persoanele lenese.Folosirea in exces a mobilului face ravagii in organismdin cauza amortelii si a lipsei de miscari.
3.Insomnii
Multi cei care sunt dependenti de telefon se aleg cu probleme ale somnului.Radiatiile de 884 MHz sunt de ajuns pentru cauzarea insomniei.
4.Pierderea atentiei
Aceasta este des intalnita la persoanele dependente de mobil
5.Tumori pe creier
Mobilele transmit radiatii electromagnetice  ce sunt capabile sa schimbe si sa organizeze celulele fara sa se vada.Mutatia celulara genereaza cancer la creier si multe alte boli.
6.Creste temperatura corporala 
7.Accidente rutiere 
8. Etc.
In concluzie,folosirea telefonului mobil este daunatoare corpului.
 Cu placere! :)

9 4 9