Răspunsuri

2014-11-10T23:26:35+02:00
A+b=4
a-b=2 
2a=6
a=3
3+b=4
b=1
⇒a²-b²=3²-1²=9-1=8
1 5 1
2014-11-10T23:36:57+02:00
 a^2-b^2=(a-b)^2=2^2=4
nu ai dreptate ca se calculeaza dupa o formula de calcul prescurtat dar nu dupa asta care ai scris tu :*
a^2-b^2=(a-b)^2
iata care e formulacorecta
scuze, dar nu are logica! a^2-b^2=(a+b)(a-b) ,iar (a-b)^2= a^2-2ab+b^2 . Nu vad unde este egalitatea!!? Ps:problema se poate rezolva mai usor (adica fara sistem) direct di formula a^2-b^2=(a+b)(a-b) [ai (a+b) si (a-b) si decat inlocuiesti in produs]
daca stii dc inttebi/