Va rog spune-ti si mie un alt final la aceasta intamplare.Ciubotelele ogarului Incepusera ploile de toamna.Vantul imprastia frunzele pe poteci.Era frig. Iepurele pornise spre iarmaroc.Avea doi galbeni.Voia sa isi cumpere incaltari.Mergea zgribulit si speriat.Pe drum se intalni cu Ogarul.Aceasta avea suba si ciubotele noi . -Cat ai dat pe ciubotele? -Doi galbeni,raspunse Ogarul. -Merg sa imi cumpar si eu! Pornira impreuna .Se intuneca . -Sa ne oprim la hanul Ursului,zise Ogarul. Aici,Ogarul manca si bau pe saturate.Iepurele nu se atinse de nimic.Pentru ca Ogarul nu avea bani,Iepurele ii dadu Ursului cei doi galbeni.De necaz incepu sa planga. Ogarul adormi.Iepurele ii lua ciubotelele si fugi de la han. . CEL PUTIN 7 ENUTURI VA ROG

1

Răspunsuri

2014-11-10T21:14:25+02:00
Iepuerele fiind iute de picior a alergat repede inapoi la casa sa.
Cind se scula Ogarul si vazu ca nu-i sunt ciubotelele se infurie foarte tare. Asa desculta cum era s-a pornit la iarmaroc sa-si cumpere alte ciubetele, caci el avea punga cu bani la el. Cind in sfirsit a ajuns la iarmaroc, ciubotele ca celelalte nu mai erau erau de un galben dar erau subtiri si necalitative. Insa ,decit sa umble cu picoarele goale mai bine cu asa cizme.
El se porni in cautarea iepurelui dar cum acela nu i-a spus unde traieste el a umlat si l-a cautat mult timp insa fara niciun rezultat. Ogarul a inteles ca nu are nici o vina iepurele ci el deoarece rau faci rau gasesti.
multumesc mult
multumeste-mi te rog
iti multumesc frumos i