Răspunsuri

2014-03-06T15:06:25+02:00
Eu asi incerca sa improvizez . Sper ca te-am ajutat !
Comentariul a fost şters
O zi fara curent electric ar fi o zi moarta.Activitatile zilnice pecare le-ar face orice om sunt legate in general de curent.Cu trecerea anilor noi am devenit din ce in ce mai dependenti de energia electrica incat nu mai putem sa ne inchipuim o zi fara curent Gandeste-te daca ai poarta de la garaj cu deschidere automata de la telecomanda, ce ai face daca nu ai avea curent? Nu am avea acces la televizoare si la calculatoare.Multe aparate ar deveni imposibil de folosit.
Nu ne-am mai putea pune telefoanele la incarcat si nu am putea sa facem alte lucruri cu care noi ne-am obisnuit sa le facem in mod regulat. Mijloacele de transport pe cale electrica nu ar functiona.Tot orasul ar fi dat peste cap. Sa zicem ca este o zi friguroasa de iarna, fulgii de zapada cad peste pamantul inca neluminat de zorii zilei care incepe sa lumineze tot mai tare.
Te trezesti, in casa fiind inca destul de inturneric te duci la intrerupator dar becul nu functioneaza. la bucatarie, vrei sa-ti pregatesti o omleta si niste paine prajita,dar dupa cum ai ghicit nu este curent. Atunci te resemnezi si deschizi frigiderul sa vezi ce se poate manca direct, dar nu vrei sa te uiti prea mult in el pentru ca, nefiind curent, caldura ar intra in el si mancarea s-ar strica.
sper ca ti-a fost de folos.....