Calculeaza:
a. (2+√3)²=
b. (1+√2)²=
c.(√5+2)²=
d.(2√3+1)²=
e.(√3-2)²=
f.(2-√2)²=
g.(3-√3)²=
h.(3√2-1)²=
i.(1+√3)(1-√3)
j.(3√2-1)(3√2+1)=
k.(√3+5)(5-√3)=
l.(2√2-3)(2√2+3)=

1

Răspunsuri

2014-11-11T00:09:05+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
A. (2+√3)²=
b. (1+√2)²=1+2√2+2=3+2√2
c.(√5+2)²=5+4√5+4=4√5+9
d.(2√3+1)²=12+4√3+1=13+4√3
e.(√3-2)²=3-4√3+4=7-4√3
f.(2-√2)²=4-4√2+2=2-4√2=2(1-2√2)
g.(3-√3)²=9-6√3+3=12-6√3=6(2-√3)
h.(3√2-1)²=18-6√2+1=17-6√2
i.(1+√3)(1-√3)=1-√3+√3-3=-2
j.(3√2-1)(3√2+1)=18+3√2-3√2-1=17
k.(√3+5)(5-√3)=5√3-3+25-5√3=22
l.(2√2-3)(2√2+3)=8+6√2-6√2-9=-1