Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-10T19:11:56+02:00
Pima zi-164 km
a doua zi - de doua ori mai mult ca prima
a treia zi- de trei ori mai mult ca prima zi
                            Rezolvare:
1) 164x2=328km( a parcurs in a 2-a zi)
2) 164x3= 492km ( a parcurs in a 3-a zi)
3) 164+328+492=984 km ( a parcurs in total in cele 3 zile )
2014-11-10T19:12:36+02:00
164 x 2 egal cu 328       164x3 egal cu 492
 164 plus328 plus 492 egal cu 984 km a parcurs in total
1 5 1