Răspunsuri

2014-11-10T19:01:09+02:00
Dragul meu prieten,

Iti trimit aceasta scrisoare cu multa prietenie sufleteasca deoarece nu te-am mai vazut de foarte mult timp , si vreau sa aflu mai multe despre noua ta viata.
De cand te-ai mutat de la noi de la scoala , nu te-am mai vazut venind de aici nici macar la sfarsitul saptamanii. Noi toti iti ducem lipsa , chiar si profesorilor le pare rau ca un elev atat de bun si de disciplinat ca tine a plecat. Vreau sa-ti povestesc si ce am mai facut noi in ultima vreme. Am dat foarte multe lucrari ... Eu , personal , am inceput sa obosesc chiar de la inceputul scolii. Revenind , vreau sa-ti spun ca ieri tocmai am intalnit-o pe verisoara ta , Ana, care mi-a spus ca ai inceput anul scolar de data aceasta , cu stangul , deoarece iti este greu sa te acomodezi cu prietenii noi si cu profesorii de acolo.
 Eu insa sper ca vei ajunge dinnou la performanta si ca vei participa si anul acesta la olimpiade si la concursuri. Eu iti urez succes in continuare si indeplinirea tuturor idealurilor , fiindca , am auzit  ca vrei sa ai un viitor stralucit.
                                                                  Cu prietenie,
                                                                   ( numele tau)
          sper ca iti place. nu e luata de pe net.