Răspunsuri

2014-11-10T17:32:34+02:00
CE e asa de greu ? o.o

9 x 5 = 45 cultiva in cinci zile parcele .
4 x 5 = 20 parcele de grau in 5 zile .

intrebarea a fost CITE PARCELE VA CULTIVA IN 5 ZILE (in total nu separat ) totul e simplu dar nu scris o rezolvare completa!!! )
merss
2014-11-10T17:37:13+02:00
9+4=13 parcele zilnic 
13x5=65 parcele in 5 zile