Răspunsuri

2014-11-10T17:05:17+02:00
172-91=81-papusi vindute
172+395=567-baloane vindute
172+567+81=820 jucarii vindute
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-10T17:06:36+02:00
Papusi : 172-91 = 81 papusi . 
Baloane : 395 + 172 = 567 baloane. 
Total jucarii : 172 + 81 + 567 = 820 jucarii 
1 5 1