Răspunsuri

2014-11-10T16:55:59+02:00
Mod 1
E + S = 28 x 12 = 336 ( kg cirese total )
E = 15 x 12 = 180 ( kg cirese Emilia )
S = 336 - 180 = 156 ( kg cirese Stefania )

R :   156 kg

V : 28 - 15 = 13 ( ladite )
     13 x 12 = 156 ( kg )

tu care mod zici sa il faXC?
Vrei sa-ti trimit modul 2 ?
2014-11-10T17:01:57+02:00
28-15=13 ladite a cules stefania
13x12=156 kg cirese a cules stefania
sau
28x12-15x12=336-180=156