Comenteaza fragmentul :'' Caci cel ce are minte curata, care este temelia tuturor celor bune, nu cauta numai spre curatie si post si infranare si spre rugaciune si spre smeriene sau sa isi indrepte gandurile sale in mai multe parti, ci lasa toate acestea si se ridica sus cu mintea si se imbraca in dragostea Domnului ca in zale si acela nu se ingrijeste nici de imparatie, nici de vrun lucru pamantes de care ne ingrijim noi ci numai sa iubeasca din tot sufletul pe Domnul. De aceea, sa nu ne imprastiem gandurile nostre peste tot ci numai catre, prea darnicul Dumnezeu de la care vine tot harul''

1

Răspunsuri

2014-11-10T18:06:36+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Textul se refera la necesitatea curateniei trupesti si a sufletului, doar asa, crestinul poate primi slava cereasca.  Prin iubirea catre Dumnezeu, noi ne putem lipezi mintea, insanatosi trupul si putem deveni adevarate exemple de urmat. Textul mai precizeaza ca unica optiune/solutie/salvare a noastra din lume este dragostea totala si fara conditiuni fata de Tatal Ceresc.