Răspunsuri

2014-11-10T15:41:48+02:00
Un copil pe nume andrei avea niste colegi foarte rautaciosi care fumau. Pe acei colegi ii chemau: Alex , Marian si Bogdan. Ei l.au intrebat pe andrei: -vrei o tigara sa fumezi si tu cu noi? -Nu multumesc! Acum nu vreau , dar poate peste ani cand o sa am peste 20 de ani atunci poate o sa fumezi. -Bine oricum nu vroiam sa iti dam. -Stiu pentru ca sunteti obraznici si rai!
2014-11-10T15:43:46+02:00
Fumatul cauzeaza o respiratie neplacuta, ingalbeneste dantura, ingrasa parul, imbacseste hainele, lasa pete galbene pe degete si buze, grabeste aparitia ridurilor, scade rezistenta la raceala si gripa.
O persoana care fumeaza timp de un an un pachet de tigari pe zi va avea un kilogram de gudron depozitat in plamani. Cineva a avut curiozitatea sa ordoneze alfabetic numele bolilor legate de fumat. Rezultatul a fost de-a dreptul surprinzator: pentru fiecare litera din alfabet exista cel putin cate o boala!Decat sa am de suferit din cauza tigarii,mai bne imi vad de viata .Dc sa ne scurtam viata pentru o tigara? Eu zic ca  e mai bne sa uitam de ea . Nu ,multumesc,fumatul nu e de mne .