Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-11-10T15:13:47+02:00
1. cati pui erau?
116+125=241 pui
2.cate furnici lucratoare si pui erau?
116+241=357
3.cati paznici erau?
798-357=441 paznici
2014-11-10T15:15:57+02:00