Răspunsuri

2014-11-10T16:37:01+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
B=(6√2-4√3+2√5):(9√2-6√3+3√5)=2(3√2-2√3+√5):3(3√2-2√3+√5)=2/3
A=√(8+4√2)+√(4+2√2-2√2-2+2√2+2)=2√(2+√2)+√2.√(2+√2)=√(2+√2)(2+√2)=
√(2+√2)³ totul fiind sub radical
cand radicalul este mare este in fata unei paranteze
E=(1+AB)(A+B)-(1-AB)(A-B)=
A+A
²B+B+AB²-(A-A²B-B+AB²=2A²B+2B=2B(A+B)
E=2.2/3[
√(2+√2)+2/3]=4/9[(3√(2+√2)+2)]
1 5 1