Răspunsuri

2014-11-10T13:20:13+02:00
F=135
b=135+98=233
f+b=135+233=368 copii
368+368=736  persoane
pentru ca fiecare copil era insotit de un adult
2014-11-10T13:36:16+02:00
1.Cati baieti au fost la circ? 135+98=233  2. Cati copii au fost la circ? 135+233=368  3. cate persoane adulte au fost? 135+233=368  4. Cate persoane au fost in total la circ? 368+368=736