Răspunsuri

2014-11-10T02:27:52+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Nascuta din necesitatea vietii de zi cu zi, cartea a avut un lung drum de strabatut... incepand cu scrierile pe papirus, pe piei de animale a ajuns intr un final sa fie inventanta hartia si tiparul.
Mirifica inventie pentru umanitate... dar tragica pentru milioanele de hectare de copaci ce au pierit pe altarul inteligentei umane.
Contributia cartii la dezvoltarea societatii umane nu poate fi expirimata in 3 randuri...; dar... noile tehnologii electronice au permis ca informatia sa se poata scrie si in format digital.
Sa fie cantecul de lebada al cartii? Poate ca nu, (ce s ar mai bucura arborii inca vii ai Terrei) dar se poate observa o trecere treptata de la suportul de hartie la cel digital. 
O disparitie totala nu poate fi vorba, cel putin pentru inca vreo 50 de ani omenirea va utiliza hartia pentru a calcula aria unui cerc, a transcrie memoriile unui veac in 36 de pagini sau pentru a scrie inca 7 versuri de dragoste ...
1 4 1