Cand aripa timpului isi va asterne seflarea peste inserarea vremelnicei frumuseti, cand te vei mistui pe rugul regretelor. cautand justificari,lasa-ti gandurile sa coboare. in gara reve a trecutului si sa spele cu lacrimi. vestigiile de cristal ale crudei noastre iubiri. Scrie-ti un text discriptiv de 8-10 randuri care sa aiba ca incipit Cand aripa timpului isi va asterne suflarea...Introduceti doua elemente cosmice si doua terestre si subliniati-le.Urgent va roooooog!

1

Răspunsuri

2014-11-10T02:04:31+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Cand aripa timpului isi va asterne suflareain prag de apocalipsa soarele si lunapieri vor in neguri indesate de cenusa.Lasand ca o amintire eterna o floare si sunetul cristalin al unui izvor de munte.Brrr, ma destepa indata, ce vis, ce cosmar ma trecura prin noapte. O raza  indrazneata mi atinse fatatopindu mi iluzia unei iubiri pierdute. Acum voi dorisa revad floarea albastra ce lin parfumul invaluieo lume, un univers cu arome de iubire. 
7 4 7