O oaie consuma 3 kg de nutret pe zi,iar o vaca 9kg.Cate kg denutret vorconsuma o oaie si o vaca in 5 zile? dar 2 oi si 2 vaci? va rog sa ma ajutati puneti si intrebarile va rog

2
si aduni cele 3 kg de nutret pt fiecare zi. adica 3+3+3+3+3=15 kg nutret
la fel pt vaca
apoi cate kg de nutret consuma 2 oi in 5 zile? daca una consuma 15 kg pe zi 2 vor consuma 30kg pe zi
te rog la ultima intrebare imi poti spune si exercitile?
mai ajutat am terminat ms mult

Răspunsuri

2014-11-09T17:03:51+02:00
(3*5)+(9*5)=60kg in 5 zile
(2*15)+(2*45)=30+90=120-(2oi si 2 vaci in 5 zile)
2*60+2*90= in 5 zile
sunt dea 3 a si nu stiu ce scri acilo?
  • Utilizator Brainly
2014-11-09T17:05:51+02:00
1. cate kg consuma o oaie in 5 zile?
3x5=15 kg
2. cate kg consuma o vaca in 5 zile?
9x5=45 kg
3. cate kg consuma o oaie si o vaca in 5 zile?
15+45=60kg
4.cate kg consuma 2 oi si 2 vaci?
3x2+2x9=6+18=24 kg

era vorba de 5 zile cred si in cazul celor 2 oi si 2 vaci