Răspunsuri

2014-11-09T13:21:30+02:00
Meseria mea preferat este politista.Eu inca de cand eram mica ma gandeam la acesta meseria.Tot timpul cand ma jucam ma gandeam ca sunt politista.Imi doresc foarte mult sa practic acesta meserie si sa merg la Academia de politie din Bucuresti.Sper sa ajung acolo unde vreau!
61 4 61
2014-11-09T13:42:52+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
O meserie pe plac mie este aceea de a fi doctor.Sa fi doctor nu e o banalitate,trebuie sa muncesti cu sarguița si incredere.Dar toate aceste lucruri au un merit,adica oamenii cu probleme de sanatate isi vor revedea famiilie ingrijorate...Iar insasi doctorul va fi vesel fiindca a salva un om este ca si atunci cand te-ai salva pe tine! Aceasta meserie o practica persoanele care le pasa de viata altui om !Iar eu voi dori sa devin doctor,iar pentru asta voi depune efort , dar stiu ca undeva vei primi si o rasplata: aceea rasplata nu sunt banii, ci sa vezi un om imbartisandu-si familia sanatos!
65 4 65