Răspunsuri

2014-11-08T22:13:59+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
P=(√5+√2)²-√2·(√5+√2)-√5·(√2+2√5)=5+2√10+2-√10-2-√10-10=5-10=-5⇒numar intreg

2014-11-08T23:17:47+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
(√5+√2)²-√2·(√5+√2)-√5·(√2+2√5)= 5+2√10+2-√10-2-√10-10= -5