Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
  • Utilizator Brainly
2014-11-08T20:51:52+02:00
(√7-√5)·(3√7+3√5)=(√7-√5)·3·(√7+√5)
                          =3(7-5)
                          =6
 \frac{1}{2+\sqrt{3}+\sqrt{5}}=\frac{2-\sqrt{3}-\sqrt{5}}{(2-\sqrt{3}-\sqrt{5})(2+\sqrt{3}+\sqrt{5})}  \\  \\ 
 =\frac{2-\sqrt{3}-\sqrt{5}}{4+2\sqrt{3}+2\sqrt{5}-2\sqrt{3}-3-\sqrt{15}-2\sqrt{5}-\sqrt{15}-5} \\  \\ 
= \frac{2-\sqrt{3}-\sqrt{5}}{4-3-5-2 \sqrt{15}}=-\frac{2-\sqrt{3}-\sqrt{5}}{-4-2 \sqrt{15}}



Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
scuze dar nu te-am raportat din greseala probabil scuze draga
Comentariul a fost şters
da ..e crezi ce vrei...:))))