Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-08T20:47:54+02:00


in ultima zi aparcurs 100%-60%=40%

40%______432km

1%______x      40 x=432  x=432/40=10,8 km   drumul are lungimea de  100*10,8=1080km

2 5 2