Răspunsuri

2014-11-08T19:39:22+02:00
In lumea culorilor
Este o zi minunata de toamna!Afara cerul stralucea si avea o culoare de galben aprins.Albastrul cerului,parca era mai deschis ca niciodata.
M-am gandit sa ies putin prin oras cu prietena mea... .Amandoua eram imbracate cu haine colorate,ciudat pentru ca eram in sezonul in care se poarta haine de culoare mai inchisa,gen rosu-maro.
Dupa ce am pornit in micuta noastra plimbarica,ne-am oprit sa privim o floricica numita floarea-soarelui.I-am facut cateva poze si am plecat.
Vazand ca cerul se umple de nori,iar vantul se inteteste,ne-am ascuns repede intr-un magazin si am asteptat sa se faca frumos,dar furtuna incepu.Noi doua am fost nevoite sa ramanem in magazin.Cand ne-am intors,am vazut raiul culorilor:toate tipurile de culori minunate erau la un loc.Eu si... ne-am minunat foarte tare de minunatia acestor vopsele si tapiterii.
Vanzatoarea vazandu-ne ne-a intrebat ce am patit.Noi am raspuns ca am vrea sa stam putin in acest magazin,pana ce furtuna se opreste.Aceasta a spus ca putem sta,dar sa o ajutam putin cu aranjatul.
Cat am aranjat ploaia s-a oprit si am putut pleca.Ne-am luat la revedere de la acea doamna si am plecat.Cand am ajuns acasa am vazut in partea de N ca aparuse un curcubeu foarte frumos!
Astazi m-am simtit intr-o lume noua si foarte linistita Lumea culorilor!

Sper ce te-am putut ajutat! :)
21 4 21