Comenteaza urmatoarele afirmatii:
Tinerilor nu ar trebui sa li se vorbeasca despre moarte.
Cei mai multi crestini nu se gandesc la moarte.
Oamenii care au o relatie cu Dumnezeau se tem mai putin la moarte.
Frica de moarte este inceputul intelepciunii.
Tinerii nu se simt bine atunci vorbesc despre moarte.
Moartea este singura certitudine a vietii.
CEL putin 2 randuri la fiecare daca puteti va rogg urgennttt....

2

Răspunsuri

2014-11-08T18:28:23+02:00
La prima
Eu consider ca tinerilor ar trebui sa le se vorbeasca despre oameni deoarece este un lucru normal care li se intampla tuturor oamenilor.
la a doua
Este adevarat , multi dintre crestini nu se gandesc la moarte deoarece isi traiesc viata din plin.Vorbind despre moarte , le-ar aduce o dispozitie nu chiar atat de buna.
la a treia
Oamenii care au credinta in Dumnezeu si care se roaga Lui , nu au frica de moarte deoarece stiu ca vietile lor sunt in mainile Lui , si ca atat timp cat El exista , nimic nu poate sa fie de speriat.
la a patra 
Intr-adevar , frica de moarte este inceputul intelepciunii deoarece , vorbind desrpe acest lucru , simtit nevoia de a ne ruga lui Dumnezeu si astfel , ne apropiem mai mult cu sufletul de El.
la a cincea
In ziua de astazi tinerii se simt prost atunci cand vorbesc despre moarte deoarece acest lucru este un lucru , intr-adevar trist. De aceea , multi dintre ei evita convorbirile legate despre moarte. Intr-adevar , chiar nu este bine sa vorbesti despre moarte cand stii ca ai toata viata inainte.
la a sasea
 Eu sunt de acord cu afirmatia "Moartea este certitudinea vietii". Asa a hotarat Dumnezeu , in urma pacatului savarsit de protoparintii Adam si Eva , asa ca fiecare om , va trece la randul sau , prin aceasta "etapa" , fara de care viata "urmatoare" nu ar fi posibila. 
             sper ca e bine :D. 
1 5 1
2014-11-08T18:35:07+02:00
1)Nu ar trebui ca sa li se vorbeasca despre moarte, deoarece au tot viitorul in fata, cand aud cuvantul "moarte" se gandesc ca e posibil ca sa nu mai prida ziua de maine;2) Deasemenea nici crestii nu se gandesc la moarte pentru ca majoritatea se gandesc ca au o familie, si lor le este frica sa se gandeasca la moarte; 3)Oamenii care merg constant la biserica si stiu ca Dumnezeu exista,ei asteapta ca sa moara pentru ca stiu ca vor ajunge intr-un loc mai bun; 4)Nu cred ca moartea este inceputul intelepciunii, deoarece un om care se gandeste costant la acest cuvant, pot avea o obsesie cum ca ar putea muri din clipa in clipa;5) Cum am spus la prima comentare nu se simt bine ca sa vorbeasca despre acest cuvant deoarece ei stiu/cred ca au tot viitorul in fata; 6) Moartea nu este singura in care poti avea incredere in viata asta, doar ca atunci cand vorbesti despre moarte te gandesti ca vei ajunde la Dumezeu si vei duce o viata mai buna! 
 Sper ca ti-am fost de ajutor! ;)
4 4 4