Răspunsuri

2014-11-08T16:16:48+02:00
Pai transformi gradele in minute si apoi in secunde si vei obtine:
47 gr=47*60=2820 minute=169200 secunde
39 minute=39*60=2340 secunde
47 grade 39 minute=169200+2340=171540 secude
Iar 47 grade 39 minute 28 secunde=171540+28=171568 secunde.
Sper ca ai inteles
Multumesc ,dar trebuie ca rezultatul final sa fie ... grade,... minute,... secunde si sa fie divizibil cu 3,nu trebuie sa fie doar secunde. Trebuie sa iti iesa un numar de grade,unul de minute si un numar cu secunde care sa se imparta exact (fara rest) la 3!