Salut problema este

La un depozit de carte scolara s-au vandut dimineata 4295 de carti de matematica, iar dupa-amiaza cu 1936 mai multe.Afla numarul cartilor de matematica ramase in depozit, stind ca numarul acestora este cu 408 mai mare decat a celor vindute. Varog ajutatima si cine poate sa imi dea si explicatie

2

Răspunsuri

2014-11-08T15:32:51+02:00
Cate carti s-au vandut dupa amiaza?
4295+1936=6231
Cate carti s-au vandut in acea zi?
4295+6231=10526
Cate carti au ramas in depozit?
10526+408=10934
1 5 1
2014-11-08T15:33:21+02:00
4295+1936=6231( carti de matematica s-au vandut dupa-amiaza)
4295+6231=10526 ( carti vandute in total)
10526+408 = 10934 ( carti ramase in depozit) 


                                                                                            R=10934 carti