Răspunsuri

2014-03-05T16:15:33+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Insfarsit a venit si intai mai , soarele deja a inceput sa incalzeasca pamantul rece, iar pasarile fac acrobatii pe cerul albastru ca oceanu . Fluturii zboara din floare in floare facand un dans in aer. Florile formea un covor multicolor, iar iarba verde iti da un sentiment de puritate si melancolie. Soarele arzator precum o sfera te trimite deja cu gandul la vacanta . Copacii deja au inceput sa isi impodobeasca crengile lungi . Copiii se joaca bezmetici impreuna cu fluturii gingasi , care iti creioneaza o stare de neuitat . 
   Parfumul fructelor te imbata cu mirosul lor mirobolant, iar furnicile marca sunt mici omuleti care muncesc neincetat. Noriii albi ca spuma laptelui si ca rochia miresei dar mai ales pufosi si plini de armonie deseneaza pe eterul albastru o multime de forme amuzante .
   Cea mai frumoasa luna este cu siguranta luna mai !
26 3 26
Multumesc
sper ca te-am ajutat
mai ajutat foarte mult nu stiu ce as fi facut daca nu mai fi ajutat. Multumesc mult :)