Răspunsuri

2014-11-08T13:40:22+02:00
Lectura este cea mai frumoasa si interesanat categorie a invataturii.De mici,copii sunt invatati sa citeasca si sa scrie,fapt care ii va ajuta mult in viata.In orice meserie din viata tuturor oamenilor vei avea nevoie sa stii sa scrii si sa citesti.Lectura te ajuta sa te dezvolti psihic si sa iti formezi un caracter.Un omcare nu stie sa citeasca sau sa scrie ,nu este un om inteligent.Lectura are un rol foarte important in viata tuturor oamenilor.Cand citim simtim o placere pentru ceea ce lecturam.Dupa mine,esti ceea ce citesti.Adica daca citeste mult vei fii mai inteligent , si nu se stie cand vei avea nevoie de lectura.
26 4 26
2014-11-08T13:45:40+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Biblioteca este imparatia unor comori nepretuite,cartile.O carte este un dar pe care il poti deschide iar si iar,un refugiu in care te poti ascunde de tot si de toate. Cartile sunt prieteni reci dar siguri si adevarati.Din ele invatam multe lucruri care ne ajuta sa devenim cu adevarat oameni.Cartea este calauza noastra care ne lumineaza calea spre intalepciune,ce ne poarta pe tarmuri indepartate cu o corabie plina de vise.Ea ne ajuta sa exploram un univers tainic!                  cred ca sunt 15  randuri,daca nu mai completam.
14 3 14