De la o scoala au plecat intr-o excursie trei autocare a cate 56 de copii si patru autocare a cate 58 de copii. Cate persoane au plecat de la acea scoala in excursie , stiind ca in fiecare autocar au fost si cate doua cadre didactice?

2

Răspunsuri

2014-11-07T19:58:24+02:00
3 x ( 56 +2 ) + 4 x ( 58 + 2 ) =
= 3 x 58 + 4 x 60 =
= 174 + 240 =
= 414
2014-11-07T20:00:04+02:00
3×56=168 4×58=232 168+232=400 elevi au plecat de la scoala