Am si eu nevoie de traducere
When the right time came, I had,of course,every intention of becoming a conscientious,involved grandparent.
But that was more about doing the right thing for the children than fulfilling a deep instinctive need of my own .As a psychotherapist,I am hyper-aware of how life-transforming a good relationship with a grandparent can be . It offers so much more than treats,extra quality time and cheap nannying . Good grandparents help build psychological security by making their grandchildren feel part of a much wider,diverse and stable supportive family network. They also give them life a meaningful sense of perspective.

1

Răspunsuri

2014-11-09T14:36:36+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Cand a venit momentul, bine-nteles ca am avut cele mai bune intentii de a deveni o bunica constiincioasa si implicata. Dar aceasta insemna mai mult de a face ce trebuie pentru copii, decat de indeplinirea nevoii mele profund instinctive. Ca psihoterapeut, sunt ultraconstienta de impactul asupra noii vieti de o relatie buna cu bunica. Aceasta ofera mai mult decat o medicatie, timp suplimentar de calitate si supravegherea copilului gratuita. Bunicii buni ajuta la dezvoltarea unei sigurante a copilului, facandu-l pe acesta sa se simta ca parte a unei retele familiale incurajatoare largi, deosebite si stabile. Ei le ofera un insemnat simt al perspectivei.
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters