Am si eu nevoie de traducere
When the right time came, I had,of course,every intention of becoming a conscientious,involved grandparent.
But that was more about doing the right thing for the children than fulfilling a deep instinctive need of my own .As a psychotherapist,I am hyper-aware of how life-transforming a good relationship with a grandparent can be . It offers so much more than treats,extra quality time and cheap nannying . Good grandparents help build psychological security by making their grandchildren feel part of a much wider,diverse and stable supportive family network. They also give them life a meaningful sense of perspective.

1

Răspunsuri

2014-11-09T14:36:36+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
Cand a venit momentul, bine-nteles ca am avut cele mai bune intentii de a deveni o bunica constiincioasa si implicata. Dar aceasta insemna mai mult de a face ce trebuie pentru copii, decat de indeplinirea nevoii mele profund instinctive. Ca psihoterapeut, sunt ultraconstienta de impactul asupra noii vieti de o relatie buna cu bunica. Aceasta ofera mai mult decat o medicatie, timp suplimentar de calitate si supravegherea copilului gratuita. Bunicii buni ajuta la dezvoltarea unei sigurante a copilului, facandu-l pe acesta sa se simta ca parte a unei retele familiale incurajatoare largi, deosebite si stabile. Ei le ofera un insemnat simt al perspectivei.
Dar nu stii unde as putea gasi si eu doua referate despre romania intre cele doua razboaie mondiale si drepturile omului declaratia universala
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters