Răspunsuri

2014-11-07T07:39:02+02:00
7 x 6 = 42
5 x 8 = 40
42+40= 82 ( culori si tuburi are Bucur )
2014-11-07T07:58:19+02:00
7x6=42(de culori in cele 7 cutii)
5x8=40(de tuburi in cele 5 cutii)
7x6=42 (cuburi cu 7 cutii ) si 5x8 =40 (5 cutii ) apoi aduni 42+40 =82 culori si tuburi