Răspunsuri

2014-11-07T00:20:47+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
De cand eram mica,imi placea sa desenez.Cred ca era singurul lucru care ma atragea...Am inceput pe laptop.Cautam imagini frumoase pe care le copiam si eram tare mandra de rezultate.
Apoi,cand am mai crescut,am inceput sa desenez si sa pictez tot ce vedeam...
Ieseam in parc cu bunica si ma astepta ,cu multa rabdare,pana imi terminam ,,opera de arta''. Totul era atat de frumos... Am castigat si cateva concursuri,de desen si pictura care s-au organizat la nivelul scolii .
Cred ca pictura este cea mai mare pasiune a mea si sper sa devin cand voi fi mare,o mare pictorita.
19 3 19
2014-11-07T09:22:40+02:00
Aptitudinea este un complex de însușiri psihice și fizice strict individuale, relativ stabile ale persoanei, care condiționează realizarea cu randament a unei anumite activități. 
    Esti o  persoana    
Optimista , ce  stie  ce  vrea   si  care  lupata   pentru  viitor  linga  soare .Esti o persoana  care  calatoreste  pre  apogeu  fara  nimic.Esti persoana   curajoasa  car e nu  se opreste  cind  intilneste  un  obstacol .Nu astepti multe  realizari   dar totusi  cind  ai  un  succes te  bucuri  pe  deplin de  el .Esti o persoana  car e crede  in  propriele  puteri .   Si  asi  dori  sa  inchei  cu  un  citat ''Optimismul este credinţa care duce la îndeplinire. Nimic nu poate fi realizat fără speranţă şi încredere.'' 
 redacteaza  texul  sper sa  te  ajute  , bafta


23 4 23