Răspunsuri

2014-03-05T02:57:31+02:00
Orasul meu e pe tarm de mare, pe litoral.
Frumos oras cand vine vara, atat de drag e sa faci baie in mare, sa inoti sa te odihnesti sau sa stai la soare.
Poate ca nimic nu se compara rasaritul soarelui; intr o zi de vara... dupa o noapte pierduta prin discoteci... am reusit sa vad moment cu moment cum soarele incepea sa intre in drepturi... A trimis pentru inceput cateva raze care au strabatut si au inrosit orizontul marin... apoi un punct rosu incinge marginile marii... clipe mai tarziu un semicerc... apoi un cerc imens de foc se indrepta catre inaltul cerurului... secunda dupa secunda....
 Era racoare dimineata aceea, dar zorii zilei au inceput sa alunge frigul din jur; au inceput sa ridice atat temperatura aerului cat si pe cei ce dormisera pe plaja.
3 4 3
2014-03-05T05:20:39+02:00
Drumul parcă alearga-n fața mea, iar soarele mă izbeşte năucitor cu lumina sa ce trece prin parbriz. Întorc privirea fiindcă nu-i pot rezista acestei lumini orbitoare şi caut la umbra genelor uşor închise culoarea care să-mi redea văzul. O găsesc imediat: în dreapta mea, un galben cald se întinde cât poate privirea să cuprindă. Este al muştarului răzvrătit pe câmp şi necules de nimeni. Ici şi colo, pete de un roşu aprins contrastează în câmpul aurit cu arşița unei zile de vară grăbite. E macul sălbatic ce creşte pe marginile câmpurilor. Un scrâşnet de roți mă-ndeamnă sa intorc privirea spre stânga. Un alt câmp, pictat intr-o altă culoare mă linişteşte: e verdele vlăstarelor vieții, ridicându-se maiestuos din pământul hrănitor către cerul înfierbântat de atâta vară. E semn că mă apropii de casă. Copacii de pe marginea drumului foşnesc în alai, semn că m-au recunoscut ca fiind a acestui ținut. Maşina tâşneşte mai iute cu roțile grăbite de asfalt pe drumul ínapoi spre casă.
Zi, a cui este mai frumoasă??!!
a mea :d dar si a ta are ceva.. atractiv :d
Mersi, tu, în schimb, eşti mai vesel şi gen party-man!