Răspunsuri

2014-11-06T18:37:35+02:00
6 = 3 + 3 = 2 x 3
6 = 2 + 2 + 2 = 3 x 2
6 = 1 + 1 + 1 + 1 + 1 +1 = 6 x 1
Comentariul a fost şters
Care din ei nu sunt egali ? 3 - 3? 2-2-2 / sau 1-1-1-1-1-1?
Comentariul a fost şters
Enuntul spune sa descompun numarul 6 in doi termeni egali, care adunati sa dea 6, apoi sa scriu acelasi lucu folosind operatia de inmultire. 6 se descompune in doi termeni egali 3 + 3 = 6. Ca inmultire, aceasta descompunere se scrie 6 = 2 x 3, pentru ca adun de doua ori 3. La fel gandesti la 2 + 2 + 2 si la 1+1+1+1+1+1
2014-11-06T18:45:34+02:00
6=1+1+1+1+1+1    6=1*6            6=2+2+2              6=2*3             6=0+6  6=1*6