Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-06T17:08:17+02:00
Comunicare:Flori pentru mama!Mama este fiinta cea mai draga care ma ajuta sa infrunt fiecare obstacol al vietii si care niciodata nu cere rasplata pentru truda sa.
Fiecare zambet al ei este o raza binefacatoare.Inima eidaruieste numai iubire si bunatate,iar mintea ei patrunzatoare si inteleapata ma ajuta sa rezolv micile probleme ale copilariei.
Chipul mamei este zugravit in cele mai de pret minunatii ale naturii.Boabe de cafea ii sunt ochii ,doua piersici dulci si coapte ii sunt obrajii,iar gura o ciresa rosie.Noaptea s-a incurcat in parul ei si a uitat sa mai plece.
-Ce doriti,domnisoara?ma trezeste din visare florareasa.
-Nu stiu de cat timp ma aflam in fata Minunatiilor Pamantului admirandu-le si multumindu-le ca exista pentru a le oferii celor dragi.
-As dori niste flori pentru mama.Stiti…e ziua ei.
-Cate?
Par putin incurcata ,dar socotesc:o floare pentru bunatatea ei,o floare pentru rabdarea cu care imi asculta problemele,o floare pentru ajutorul pe care mi-l da in fiecare zi,o floare pentru noptile nedormite cand boala ma incearca,o floare pentru…si continuu asa pana cand formez cel mai mare si minunat buchet.
Dar,cea mai frumoasa floare sunt eu,imi spune deseori mama.Si floarea se roaga ca Zeita frumusetii,bunatatii si a intelepciunii sa devina nemuritoare.Se simte minunata in palmele-i calde si simte dragostea ce se revarsa deasupra ei.