La o cofetarie s-au vandut intr-o zi143 de prajituri cu frisca si 278 de prajituri cu crema de ciocolata,.a doua zi sau vandut 267 de prajituri cu frisca si 165 de prajituri cu crema de ciocolata .cate prajituri sau vandut an cele doua zile?rezolva problema an doua moduri.

2

Răspunsuri

2014-11-06T16:29:11+02:00
1. Cate s au vandut in prima zi? 143+278=421  2.Cate s au vandut in a doua zi? 267+165=432  3.Cate s au vandut in total? 421+432=853  Modul doi. Cate s au vandut in total?  (143+278)+(267+165)=853
2014-11-06T16:31:08+02:00
Primul mod
                 I43+278+267+165=853
Al 2-lea mod
                   143+278=421
                    267+165=432
                    421+432=853