Răspunsuri

2014-11-06T16:00:26+02:00
1. Cati lei s-au platit pentru 3 carti?
12ori 3 =36
2. Cati lei s-au platit pentru 5 carti?
36+12= 48
3.Cat coasta 8 carti ?
48+36=84
  
6 4 6
2014-11-06T18:33:42+02:00
12/5=2,40bani 1carte
2,40*8=19,20 lei 8cărți
2 3 2