Răspunsuri

2014-11-06T15:34:21+02:00
Era odata , demult , un om care era atata de lenes nici ca mai avea pereche . La cât de lenes ce era statea tota ziua si nici de mancare nu-si facea de parca ar fi trait doar cu aer si vitamine . Pe când alti oameni , specialiști urcati cu greu pe munte tot cu franghii si altele. Erau niste alpiniști care le placeau ceea ce faceau erau pasionați de așa cva ! Pe când acel om toata ziua isi astepta sa ii dea cineva cate ceva .. ca nu se putea sa mearga si el la munca . Pe când intr.o zi femeia. a avut treaba pe cam si l.a rugat sa o ajute . El nu a acceptat si a zis ca nu , nu vrea , iar ea atunci a zis. ca nu ii va mai face de mancare . Asa ca in acea zi acel om a baut apa chioara toata ziua
Zilele vacantei de vara s-au apropiat repede.toti copii isi fac planuri pentru bine meritata vacanta dupa un an scolar plin de realizari. Unii merg la bunici , altii la mare, la munte ,toti sunt bucurosi.
Eu impreuna cu familia merg la mare .Imi place foarte mult apa inspumata ,nisipul fin si cald de la malul marii. Restul vacantei mi-l petrec la bunici ajutandu-i la treburile gospodaresti.