La un atelier s-au fabricat 96 de ursuleti de pluş.Pentru a se trimite la vanzare,ursuletii s-au ambalat in cutii de cate 4 ursuleti si de cate 6 ursuleti.Daca sunt 6 cutii cu cate 4 ursuleti,afla cate cutii sunt cu cate 6 ursuleti?

2

Răspunsuri

2014-11-06T15:32:03+02:00

Acesta este un Răspuns Aprobat

×
Răspunsurile aprobate sunt corecte şi de încredere, fiind corectate de o mână de utilizatori foarte buni. Brainly are milioane de răspunsuri de înaltă calitate, toate fiind verificate cu grijă de către moderatorii din cadrul comunităţii.
4x6=24 (ursi aflati in cele 6 cutii
96-24=72 (ursi ramasi)
72:6=12 (cutii cu cate 6 ursi

2014-11-06T16:13:11+02:00
6x4=24 ( a cate 4 ursuleti intr-o cutie )
96-24=72 ( a cate 6 ursuleti intr-o cutie )
72:6=12 ( cutii de ursuleti a cate 6 ursuleti intr-o cutie )