La o florarie s-au adus intr-o saptamana 5 600 de flori, in saptamana urmatoare cu 835 mai putine , iar in urmatoarea cat in primele saptamani la un loc . Cate flori s-au adus la acea florarie in totat?
Multumesc pt. ajutor si vreau sa fie scris si intrebarile <3

2

Răspunsuri

2014-11-06T14:39:38+02:00
A doua saptamina s-au adus 5600-835=4765
si in a treia 5600+4765=10365
si in total 5600+ 4765+10365=20730
Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-06T14:41:40+02:00
1. Cat s a adus in saptamna urmatoare? 5600-835=4765  2. Cate s-au adus in cea de a treia ? 5600+4765=10365  3>cate s au adus in total? 5600+10365=15965