Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-06T11:47:57+02:00
2(1+2+3+...+2013+2014)=2*2014*2015:2=2015*2014
se aplica suma lui Gauss
S=1+2+...+n=n(n+1):2

aduc la acelasi numitor si numitorul comun este 2013*2014*2015
2015/2013*2014*2015- 2013/2013*2014*2015=2/2013*2014*2015

le inmultesc 
2014*2015*2/(2013*2014*2015)=2/2013



gresit , deoarece nu merge din 1 in 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ce este gresit?
2014-11-06T12:53:30+02:00
2(1+2+3+...+2013+2014)=2*2014*2015:2=2015*2014

S=1+2+...+n=n(n+1):2

2013*2014*2015
2015/2013*2014*2015- 2013/2013*2014*2015=2/2013*2014*2015


2014*2015*2/(2013*2014*2015)=2/2013