Un calator trebuie sa parcurga o distanta de 4 700 kilometru ,el merge cu bicicleta 38 kilomertri cu trenul cu 1 970 kilometri mai mult iar restul cu autocarul.cati kilometri mai are de parcurs

2

Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-06T10:40:26+02:00
38+1970=2008(a parcurs cu trenul) 38+2008=2046(a parcurs cu trenul si bicicleta) 4700-2046=2654(a parcurs cu autocarul)
10 4 10
Cu placere
Dar eu ma refeream la butonul multumesc
E butonul "multumesc (0)
Asa arata
Ms
2014-11-06T10:41:13+02:00
[primu mod ]
4700-[38+(1970+38)]=2654
4700-(38+2008)=2654
4700-2046=2654[kilometri mai are de parcurs calatorul cu autocarul]
[al doilea mod]
 4700-38= 4662
1970+38=2008
4662-2008=2654
Dar mie nu mi-ai multumit
Comentariul a fost şters
Comentariul a fost şters
Poti terog sa imi pui un multumesc
Comentariul a fost şters