Răspunsuri

2014-11-05T21:12:10+02:00
Una din beneficele florilor este Papadia deoarece este o planta foarte comuna si cunoscuta pe meleagurile noastre, creste usor, chiar si unde nu ne dorim si se pare ca are beneficii uimitoare asupra sanatatii.

Papadia prezinta simboluri mistice, oamenii considerand ca este purtatoare de noroc: daca iti pui o dorinta si suflii toate semintele papadiei, dorinta se va indeplini. Trecand peste latura mistica legata de papadie, aceasta planta medicinala cunoscuta de mii de ani reprezinta un bun prieten al sanatatii omului. Frunzele de papadie sunt bogate in fibre, proteine, glucide minerale si vitamine (Vitamina A, E, K, C si vitamine din complexul B).
Beneficiile medicinale ale papadieiPapadia este adesea consumata sub forma de ceai – ceai din frunze si tulpina de papadie si ceai din flori de papadie. Sunt insa si retete raw vegane care folosesc frunze de papadie, in special in salatele de cruditati.
Beneficiile tamaduitoare ale papadiei:- Are puternice efecte detoxifiante asupra ficaului si rinichilor;- Prin actiunea diuretica, scade tensiunea arteriala, ajuta la detoxifierea organismului prin eliminarea renala a compusilor toxici; creste diureza mentinand functiile rinichilor si luptand in felul acesta impotriva pietrelor la rinichi sau a nisipului la rinichi;- Este benefica in tratarea, ameliorarea si chiar vindecarea unor boli de piele, pentru alergiile usoare si iritatiile superfiiale;- Este utila in tratarea formelor usoare de acnee la nivelul fetei si corpului. Se prefera tinctura de papadie in acest caz sau planta cu tot cu floare pisata si folosita in stare proaspata. Ceaiurile sunt de asemenea utile, avand actiune mai blanda.- Poate fi folosita in curele de slabire, intensificand arderile grasimilor. Poate fi consumata cruda in salate (frunzele).


asta am gasit o si eu pentru ca este de pe net
si am spus florilor,in general nu doar papadia
Al meu merge?
da,mersi
2014-11-05T21:12:47+02:00
Floriile au un miros placut.ele fac o atmosfera ffrumoasa si romantica.ele au u eori un disain foarte interesant precum orhideea. Uneori florile iti aduc bucurie cu aroma lor si culorile deschise cam asa ceva