Răspunsuri

2014-11-05T19:29:24+02:00
In prima saptamana: 3789-1234= 2555 flori ramase
In a doua saptamana: 2555-1000=1555
Au ramas 1555 flori.

Sper ca ti-am fost de folos!
2014-11-05T19:32:10+02:00
Cate flori s-au vandut in a doua saptamana?
                     1234+1000=2234(flori)
cate flori au ramas?
                     3789-2234=1555(flori)
                                                        R:1555 flori
1 4 1