Răspunsuri

Cel mai inteligent răspuns!
2014-11-05T19:30:52+02:00
Pai descri o meserie pe plac tie.De exemplu:
                                        O meserie pe plac mie!

Mie imi place meseria de doctor.Eu consider ca aceasta meserie este cea mai frumoasa,fiindca ajuti oameni care au nevoie de ajutor.
Etc.
Sper ca ti-am dat o idee.
27 4 27
2014-11-05T19:31:58+02:00
Cariera mea profesionalăÎn viitorul meu aş vrea sa am o meserie demnă de mine, care să îmi placă foartemult pentru ca niciodată să nu îmi pară rău de ceea ce am de făcut. Aş dori să am ocarieră plină de succes însă mi-e foarte greu să iau o decizie.Companiile au nevoie de un plan de afaceri, ca de o hartă turistică, pentru a gasidrumul spre succes. Oamenii au nevoie de o hartă a carierei pentru a avea cele maimari şanse să obţina ce şi-au propus. Daca vrei să construieşti o carieră este necesar săconştientizaţi că trebuie sa fiţi permanent bine informat, să cunoşti în amănunt fiecaredetaliu al oricărui fragment din oportunitatea pentru care ai optat.Stabilirea planurilor pentru viitor este o sarcină dificilă in societatea noastră.Procesul de autocunoaştere îţi dezvăluie alternativele de succes, îţi extinde paletaopţiunilor. Aşa poţi avea convingerea că te afli pe drumul cel bun.A-ţi alege o carieră însemnă a-ţi clădi viitorul aşa cum iţi doreşti.În viitorul meu, cel mai mult, îmi doresc să am o meserie de care să mă bucur zide zi. Mi-ar plăcea foarte mult să devin poliţistă. Este visul meu de când eram mică. Pelângă că îmi place foarte mult uniforma, admir sinceritatea, politeţea şi felul de a fi aunui poliţist. Este foarte diferit faţă de alţii. Îşi arată cu demnitate respectul faţă de patrie.A fi membru al poliţiei nu înseamnă numai prevenire, soluţionarea unor cazurisau confruntarea cu situaţii dramatice, ci înseamnă şi să fii parte a comunităţii,înseamnă a înfrunta zilnic noi provocări, fiind chemat să îndeplineşti diferite roluri:consilier, controlor de trafic, expert în securitate, lucrător social... toţi poliţiştii trebuiesă fie câte puţin din fiecare. Dar, mai presus de toate acestea, munca unui poliţist presupune a lucra cu oameni, buni şi răi, iar pentru asta trebuie să fii sensibil, discret şihotărât.
27 4 27
uitete la mine si o sa vezi
gata acum tu
Dar tu ma ajuti cu o compunere pe proverbul PRIETENUL E DARUL PE CARE TI-L FACI SINGUR sap o sati fac si eu tie una frumoasa te implor
ce zici ?
dar la asta imi trebuie si mie