Răspunsuri

  • Ctx
  • Ambiţios
2014-11-05T18:27:25+02:00
83-27= 56 lei înainte sa primească 27 de la tatăl sau 56+35 = 91 lei a avut înainte sa își ia ghiozdanul adică la inceput
2014-11-05T18:30:37+02:00
Notam cu x =suma de bani si avem;
x-35+27=83
x-8=83 aici imultim cu -8 in ambele parti si avem; x=83-8 adica x=75.