Răspunsuri

2014-11-05T18:08:36+02:00
Voleiul este un sport (al doilea în lume ca popularitate)[necesită citare] în care două echipe, separate de un fileu înalt, trebuie să treacă mingea deasupra acestuia, folosind doar mîinele, cu scopul de a face ca mingea să atingă terenul advers. Fiecărei echipe îi sunt permise doar trei loviri pentru a trimite mingea către terenul celeilalte echipe. Un punct se câștigă dacă mingea atinge terenul advers sau dacă nu respectă regula celor trei atingeri. O echipa de volei este alcătuită din 6 jucători. Se joacă 3 seturi câștigătoare din 5, fiecare set a câte 25 de puncte; în caz de egalitate 24 - 24 se continuă setul până în momentul în care una din cele două echipe obține o diferență de 2 puncte (29 - 27, 31 - 29 etc). În cazul în care este nevoie de jucarea ultimului set pentru desemnarea câștigătorului, acesta se joacă pâna la 15 (sau pâna la o diferență de 2 puncte)
trebue in limba franceza
Traduce
deas putea numai punem intrebarea
2014-11-05T19:29:39+02:00
Volley-ball est un sport dans lequel deux équipes séparées par un filet haut , la balle doit passer au-dessus, en utilisant seulement les mains de l'ordre de faire ce qu'il touche le camp de l'adversaire . Chaque équipe a droit à trois grèves pour envoyer la balle au champ de l'autre équipe . Un point est gagné si la balle touche le camp de l' adversaire ou ne se conforme pas à la règle de trois touches .
Une équipe de volley-ball se compose de six joueurs .
Le ballon doit être sphérique , avec un cuir souple de pneu ou un ensemble synthétique à l'intérieur d'une salle de caoutchouc ou autre matériau similaire . La balle peut avoir une seule lumière ou une combinaison de couleurs .
2 5 2