Răspunsuri

  • Utilizator Brainly
2014-11-05T18:38:32+02:00

1.cate kg s-au vandut in urmatoarele 2 zile?
201+30=231 kg
2.cate kg s-au vandut in total?
201+231=432 kg
3. cate kg au mai ramas la aprozar?
869-432=437 kg

cred ca s-au vandut 231+231kg in cele doua zile.sau ma insel?
cu 30 kg mai mult ca in prima zi